Om oss

Radio Trondheim er en samling med Trondheimspatrioter som ønsker å gjøre Trondheim til en enda bedre by, også på radio. Det hele startet med at Radioentusiast Baard Danielsen ønsket å starte opp en radiokanal på DAB i slutten av 2015. Siden da har vi jobbet jevnt og trutt med innhold, musikkprofil, programutvikling og å rekruttere lyttere som liker oss.

Radio i 2018 er noe helt annet enn radio i 2015. Vi håndterer derfor de ulike kanalene som du har lyst til å lytte til radio gjennom. Baard kjører sitt morgenshow hver hverdag fra 06.30-10.00 slik at du som kjører til jobb skal kunne få en god morgen med trafikkoppdateringer, god musikk og bli opplyst av gjester fra byen vår. Utover dagen og uken vil du bli kjent med programmer som tar for seg tema som rock, mat, portrettintervjuer, humor, helse og aktualitetsprogrammer. Vi er også en stolt produsent og distributør av Rosenborg-kampene LIVE som gjør at du kan høre kampen på Lerkendal uansett hvor du befinner deg.

Musikkprofil. Vi spiller god musikk og finner «musikkskatter» som du trodde du hadde glemt. Ikke minst vil vi arbeide hardt for å løfte trøndersk musikk og gi deg trønderske artister først. Vi spiller musikk døgnet rundt.

Podcaster. Gjennom vårt konsept Heim Productions produserer vi podcaster sammen med mange ulike aktører. Vi bidrar med konseptutvikling, innholdsproduksjon og distribusjon. Gjennom vårt salgsarbeid vil vi også bidra med å rekruttere sponsorer.

Radio Trondheim er en kommersiell radio og vi er derfor avhengige av annonsørerer som ønsker å bruke vår kanal til å påvirke og engasjere våre lyttere. Her tilbyr vi både sponsorater, reklame og events. For å få lyd ut til Trondhjemmerne tar vi i bruk alle våre kanaler: DAB, Nettradio, SoundCloud, Itunes og Facebook.

Daglig leder i Radio Trondheim er Erik Arnøy.

Bli inspirert, engasjert og informert!

Radio Trondheim – med hjertet i byen!